Main » 2009 » April » 1 » CoD: WaW Map Pack 2 aangekondigd
23:16:07
CoD: WaW Map Pack 2 aangekondigd
Treyarch heeft vandaag het tweede Map Pack voor Call of Duty: World at War aangekondigd. Het pakket zal drie nieuwe multiplayer maps, één nieuwe zombie map en 10 Trophies toevoegen aan het spel. Het pakket zal in juni op de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Het is niet bekend of het pakket ook de overstap zal maken naar de PC.

De eerste multiplayer map heet Banzai. Op deze map wordt gevochten op een grote en brede brug diep in het gebeid van de vijand. De tweede map heet Corrosion en speelt zich af in een verwoeste Russische verzamelplaats voor treinen. De derde, en laatste, multiplayer map heet Sub Pens en speelt zich af in een gebombardeerde onderzeeër basis.

De zombie map heeft de naam Shi No Numa meegekregen. De naam betekend Zombie Swamp en maakt meteen duidelijk waar deze map zich afspeelt. De map is een mix van valstrikken, 'flaming Hell Hounds', Perk machines en de nieuwe Wunderwaffe DG-2.

Een prijs en een exacte datum voor het pakket ontbreken, maar deze zullen in de loop naar zijn release vrijgegeven worden.

 
342 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX