Main » 2009 » Februari » 15 » Releasedate Watchmen: The End is Nigh bekend
17:23:53
Releasedate Watchmen: The End is Nigh bekend
Het is weer niets-te-melden-zondag, dus delen we maar even mee dat een vrijwel onbekende game een releasedatum heeft gekregen.
 
Uitgever Warner Bros Interactive heeft gisteren laten weten dat hun aankomende, downloadable game, Watchmen: The End is Nigh op woensdag 4 maart 2009 zal verschijnen op de Xbox Live Marketplace en voor de PC. PlayStation 3 bezitters kunnen hem een dagje later downloaden uit de PlayStation Store. Een prijs is helaas nog niet bekend, maar gezien het feit dat de game in ongeveer twee uur is te voltooien zal deze niet absurd hoog zijn.

The End is Nigh is een beat 'em up action game, gebaseerd op de film en de graphic novel Watchmen. Watchmen: The End is Nigh vertelt het verhaal van een alternatieve planeet Aarde, waarin superhelden de normaalste zaak van de wereld zijn. In de game neem je de rollen aan Rorschach en Nite Owl en ontdek je meer van hun achtergrond als superhelden.

De ingenieuze en gelaagde mysterie adventure "Watchmen" brengt ons naar de rand van de afgrond in een parallelle wereld: het Amerika van 1985. In deze wereld zijn gekostumeerde superhelden niet alleen echt, ze zijn ook vogelvrij verklaard - een voormalige held gaat op zoek naar de waarheid wanneer één van hen wordt vermoord, maar ontrafelt een verwoestende samenzwering die de wereld nog dichter bij het einde brengt.

 
384 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX