Main » 2009 » Februari » 5 » Sony en Naughty Dog spenderen $20 miljoen in Uncharted 2
22:43:42
Sony en Naughty Dog spenderen $20 miljoen in Uncharted 2
De vermiste schepen van Marco Polo, daar is Drake dit keer naar op zoek. En wel voor 20 miljoen dollar.
Het was bekend dat de eerste Uncharted 20 miljoen dollar kostte en vandaag heeft Evan Wells, de baas van Naughty Dog, bekend gemaakt dat er voor Uncharted 2 weer zoveel geld wordt uitgegeven.

Evan Wells legde uit dat dit onder andere te maken had met het feit dat Uncharted 2 op elk vlak beter wordt, want in eerste instantie zou je denken dat het juist goedkoper wordt. De technologie hadden ze immers al bij het eerste deel ontwikkeld, maar blijkbaar zijn alle toevoegingen aan Uncharted 2 genoeg om hem even duur te maken als het eerste deel.

Er zijn maar weinig ontwikkelaars die zulke bedragen kunnen uitgeven voor de ontwikkeling van een spel. Het mag dus duidelijk zijn dat zowel Sony als Naughty Dog veel vertrouwen hebben in het tweede avontuur van Nathan Drake.

In Uncharted 2 speel je weer met Nathan Drake die voor de tweede keer op zoek gaat naar een mysterieuze schat. Deze keer is het de zoektocht naar de vermiste schepen van Marco Polo en hij wordt vergezeld door een nieuw karakter, Chloe Frazer.

 
400 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX