Main » 2009 » Februari » 2 » PS3 blijft duurste console
15:54:33
PS3 blijft duurste console
Volgens Sony blijft de Playstation 3 voorlopig nog de duurste console van dit moment. De PlayStation is altijd al de duurste console op de markt geweest en volgens topman David Reeves van de Europese divisie gaan ze daar bij Sony niets aan veranderen.

Quote:
The only way for Sony to weather the current financial squall is to protect themselves. It is possible that as the cost [of manufacturing] comes down, we will be able to do it, though there are no explicit plans to do so.

De reden om geen prijsverlaging door te voeren is dus omdat Sony zichzelf wil beschermen. Het is natuurlijk mogelijk om de productiekosten naar beneden te brengen zodat er een prijsverlaging kan plaatsvinden maar Sony heeft op dit moment dus geen plannen om dat uit te voeren.

Verder is hij behoorlijk optimistisch over de toekomst:

Quote:
If, as an industry, we can get through the next six to seven months, we're going to find a massive uplift in September and October. I'm very optimistic about it.

Hij verwacht dus in de maanden september en oktober een behoorlijke stijging van de verkoop van de PlayStation 3, waardoor ze het blijkbaar niet nodig achten om een prijsverlaging door te voeren.

 
457 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX