Main » 2010 » Juli » 29 » SOCOM 4 uitgesteld
15:37:32
SOCOM 4 uitgesteld
De ontwikkelaar van SOCOM 4, Zipper Interactive, heeft aangegeven dat het spel pas volgend jaar uit zal komen, in plaats van de geplande release later dit jaar. Dit liet het bedrijf weten via een brief op de officiële blog van SOCOM.

"We zijn ons ervan bewust dat jullie ernaar uitkijken om dit jaar al SOCOM 4 te kunnen spelen, maar we willen geen half werk afleveren. Integendeel, we willen de beste en meest meeslepende SOCOM-game maken die mogelijk is en we gaan de extra tijd gebruiken om te zorgen dat die er ook gaat komen", zo staat in de brief aan de fans van de serie.

Het vierde deel in de SOCOM-serie zou oorspronkelijk in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden en behoorde daarmee tot de veertig titels met PlayStation Move-ondersteuning die Sony dit jaar van plan is te lanceren.
 
Tactisch
SOCOM 4: U.S. Navy SEALs is een tactische shooter, waarin het belangrijk is om op het goede moment de juiste orders te geven. De game speelt zich af in Zuidoost-Azië, waar een legereenheid een belangrijke waterweg heeft ingenomen en daarmee een bedreiging is geworden voor de wereldeconomie.

 
401 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX