Main » 2011 » Augustus » 23 » EA opent opnieuw de aanval op Activision
23:56:18
EA opent opnieuw de aanval op Activision
Al enige tijd vliegen uitgevers Electronic Arts en Activision Blizzard elkaar in de haren over de opkomende shooters Battlefield 3 en Call of Duty: Modern Warfare 3. Vandaag doet Electronic Arts daar nog een schepje bovenop.

Eerder deze week zei Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, dat hij het zat is dat Electronic Arts steeds maar het gevecht loopt uit te lokken met het bericht dat Battlefield 3 veel beter is dan Call of Duty: Modern Warfare 3. Dergelijke provocerende opmerkingen zouden volgens hem slecht zijn voor de gamesindustrie.

Nu zou Electronic Arts kunnen inzien dat het beter kan stoppen met het maken van beschuldigingen. In plaats daarvan voert de uitgever een nieuwe aanval uit. Jeff Brown, de vicepresident van communicatie bij Electronic Arts, maakt namelijk een persoonlijke uithaal naar Hirshberg. Hij zegt het volgende tegen hem:

''Welkom bij de grote jongens, Eric. Ik weet dat je nog maar net begonnen bent, maar iemand zoals jij zou moeten weten dat dit een industrie is die barst van de concurrentie.

Je hebt groot gelijk om nerveus te zijn. Vorig jaar nog had Activision Blizzard negentig procent van de aandelen van het shooter genre in handen. Battlefield 3 zal Activision dit jaar richting de zestig tot zeventig procent brengen. Afgaande van deze verwachte snelheid, valt Activision Blizzard binnen twee tot drie jaar buiten de boot in deze categorie. Als je mij niet gelooft, ga dan maar naar de winkel en koop een exemplaar van Guitar Hero of Tony Hawk.''
 
Robert Bowling van Infinity Ward kan het in ieder geval weinig schelen hoe EA over Call of Duty praat. Op Twitter heeft de beste man namelijk laten weten erg onder de indruk te zijn van de nieuwste Battlefield:

"fourzerotwo Robert Bowling
GamesCom completed! Spent an hour playing @Battlefield 3 multiplayer with friends from DICE, I loved it! Also, Batman: Arkham City = amazing

zh1nt0 Daniel Matros
@fourzerotwo @battlefield was an awesome session! Got your tags ;) stay safe Rob! COD is lucky to have you J
 
fourzerotwo Robert Bowling
@zh1nt0 I promise you, you will never get my fourzerotwo tags. That is a challenge my friend. Come for them and receive bullets in the face.

zh1ntb Daniel Matros
@fourzerotwo bring it :D and @locust9 , it was a lot of fun"
 
Battlefield 3, die wordt uitgegeven door Electronic Arts, komt op 28 oktober dit jaar in de winkelrekken te liggen en is verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Call of Duty: Modern Warfare 3 van Activision Blizzard komt op 8 november uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en PC.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 388 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX