Main » 2011 » Augustus » 18 » Activision is moddergooien EA zat
01:33:08
Activision is moddergooien EA zat
Al geruime tijd gooien uitgevers Activision en Electronic Arts modder naar elkaar. Activision is dat nu meer dan zat. Het is volgens de uitgever slecht voor de industrie.
 
Een paar maanden geleden zei John Riccitiello, CEO van Electronic Arts, dat hij hoopt dat de Call of Duty-franchise wegrot. Op de Gamescom heeft Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, aangegeven dat zulke opmerkingen de industrie geen goed doen.
 
Hirshberg ziet het belang van competitie wel degelijk in en vindt het zelfs gezond. Zeggen dat je hoopt dat de concurrent faalt, is volgens hem echter iets geheel anders dan proberen de beste te zijn. Men moet elkaar juist helpen beter te worden.
 
Zelf hoopt Hirshberg dat zoveel mogelijk games slagen, ongeacht of ze van de concurrent zijn. Op die manier groeit immers de industrie. Bovendien zijn er meer dan voldoende potentiële consumenten om games aan te verkopen, aldus Hirshberg.
 
Juist omdat de game-industrie nog zo jong is, is het volgens Hirshberg belangrijk elkaar niet af te maken. De industrie moet de tand des tijds nog doorstaan en dat zal enkel lukken door geweldige spellen te maken en te proberen een groter publiek te creëren, zo zegt de CEO.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 503 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX