Main » 2009 » December » 2 » Zorgt firmware 3.10 voor problemen?
13:48:20
Zorgt firmware 3.10 voor problemen?
Onlangs lanceerde Sony firmware 3.10, de firmware die veel punten van kritiek aanpaste, zoals de friendlist. Daarnaast werden er een aantal nieuwe features geïntroduceerd, zoals Facebook ondersteuning en Catch-Up TV, als laatste werden er ook nog wat bugs gefixt en nu enige tijd later blijken sommige problemen nog steeds de kop op te steken volgens een bericht op TSA.

Zo blijven mensen problemen houden met het synchroniseren van de DualShock 3 en de PlayStation 3, wat irritant is, want zonder connectie tussen je controller en console wordt gamen wel erg lastig. Daarnaast zijn er problemen met het versturen en ontvangen van berichten, zonder enige reden kan je zomaar uitgelogd worden. Dit laatste kan overigens verband houden met het langer bestaande trophysynchronisatieprobleem, waarbij het niet mogelijk is om je trophies te synchroniseren.

Sony werkt in ieder geval hard aan het trophysynchronisatieprobleem en berichten gaan rond dat dit 10 december opgelost zal zijn, wat wellicht ook voor het probleem geldt aangaande het versturen en ontvangen van berichten. Als laatste weet de schrijver van het bericht te melden dat hij ook al twee weken geen Uncharted 2: Among Thieves kan spelen, ondanks dat er geen spoor meer van saves en dergelijke op de PlayStation 3 is terug te vinden.

Sony luistert goed naar de community, dus een oplossing zal er zeker komen. Dan natuurlijk de hamvraag, hebben jullie ook last van één van de problemen die hierboven beschreven staan?

 
351 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX