Main » 2011 » September » 6 » Zo werkt het clansysteem van Elite en Modern Warfare 3
15:38:59
Zo werkt het clansysteem van Elite en Modern Warfare 3
Sinds Call of Duty: Elite is aangekondigd zijn de details omtrent het project nou niet altijd even zuiver uitgelegd en was het allemaal nogal ingewikkeld in elkaar gezet. Gelukkig zijn er ook mensen die de consument gewoon willen laten zien hoe alles precies werkt en hebben we nu een goed beeld van hoe het clansysteem precies werkt.

Zo zullen mensen met Call of Duty Elite een clan kunnen oprichten die wel wat weg heeft van de standaard 'groups' die je kan joinen. Het verschil is dat iedereen deze groups in en uit kan stappen, terwijl clans wat exclusiever zijn en een maximum van honderd leden bevatten. Deze honderd leden worden geleid door één leader, alhoewel deze functie misschien nog uitgebreid gaat worden met diverse officieren om het wat makkelijker te maken.

Zodra je een clan hebt kan je diverse clan battles organiseren via Call of Duty Elite om in Modern Warfare 3 uit te vechten. Zo heb je de gewone clan battles, maar ook twee interessante gamemodi die een extra dimensie in het spel brengen. De eerste draagt de titel 'Clan Operations' met zich mee, waarin clans in een kort tijdsbestek van een paar uur bepaalde doelstellingen moeten behalen om zo de hoogste score neer te zetten. Om ervoor te zorgen dat het niet te competitief wordt tussen clanleden heeft Beachhead Studios besloten om alleen de resultaten van de zes beste spelers uit de clan mee te laten tellen, ook al kan iedereen meespelen.

Noah Heller, project manager van Call of Duty Elite:
"We don’t want anyone kicking people off their clans because they suck."

De hele clan heeft er nog wel baat bij als de clan wint, aangezien iedereen in de clan hiermee beloningen kan verdienen om te gebruiken in Modern Warfare 3. Deze beloningen kunnen weer variëren van dubbele XP tot leuke in-game goodies.

De tweede clan modus is ‘Clan Challenges’. Deze modus is wat minder hardcore en is verspreid over een veel langere periode, waarbij de resultaten van de hele clan ook zullen meetellen. Denk hierbij aan welke clan de meeste kills kan verzamelen in een week, of juist de beste K/D ratio kan behalen. Deze challenges zorgen niet voor individuele beloningen, maar voor XP voor de clan. In het begin zal de clan een tag hebben van vier letters die iedereen kan gebruiken, maar zodra je clan een hoog genoeg level heeft behaald, zal de clantag een gouden kleur krijgen en zal deze exclusief voor die clan zijn.

Tot slot gaf Beachhead Studios nog aan dat ze wel extra functionaliteiten willen inbouwen zoals vriendschappelijke challenges tussen clanleden, maar ze willen eerst de basis goed hebben voor ze dit gaan doen.

"Beachhead Studios needs to walk before we run. Fan feedback will be a big part of what features get added, we’ve got some ideas, but we need to now what you guys think."

We weten momenteel nog niet welke functies gratis zijn en voor welke je moet betalen. We stellen echter voorop dat de meeste clanfuncties gewoon kostenloos gebruikt kunnen worden.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 1399 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
5 reacties
0  
5  Edbn    (23/Nov/2011 16:14:54)
het is zover ik gezien heb niet mogelijk om andere clans uit te dagen

0  
4  sjowiej    (23/Nov/2011 10:55:01)
Ik heb nu overal internet al afgezocht, maar blijf met dezelfde vraag zitten, het klinkt allemaal leuk dat elite, met 'extra' challenges voor echte prijzen, en het oprichten van een clan, maar is het nu ook mogelijk om net als op de pc, een clan uit te dagen en hier een game search&destroy tegen te spelen, want ik kan dit nergens terug vinden, behalve op een aantal sites waar staat dat behalve de 'normale' die extra games zijn, maar valt dit nou onder de 'normale' hoop dat jullie me kunnen helpen,

0  
2  Maud06    (06/Sep/2011 19:02:58)
ik vind dat edwin dat gwn niet moet zijn tssss

0  
3  Edbn    (06/Sep/2011 22:59:42)
want dan laat ik jou er niet in ja biggrin

0  
1  GSMK-93    (06/Sep/2011 17:11:40)
worden geleid door één leader

ik wil niet lullig doen fzo maar ik vind dan dat Ed leader moet zijn op elite

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX