Main » 2010 » Juli » 1 » Wereldwijde PS3-crash nooit meer mogelijk
13:01:35
Wereldwijde PS3-crash nooit meer mogelijk
29 februari 2010. De schrikkeldag dat alle PS3 Phats niets meer deden. Dit kwam doordat er een bug in het kalender systeem van de PlayStation 3 zat. Het was behoorlijk vervelend, want weinigen waren in staat om games te spelen en velen vreesden voor een structureel probleem. Echter was het één seconde na 00.00 diezelfde nacht weer opgelost.

Dit doordat de datum toen weer op een correcte bestaande sprong. Het enige wat men moest doen was even de datum aanpassen en de console was weer volledig bruikbaar. Toch was dit best een grote blunder te noemen, want dit is natuurlijk iets wat nooit fout mag gaan. Sony hebben we er verder niet meer over gehoord, ook niet nu we twee firmware updates verder zijn.

De laatste firmware update, versie 3.40, kende weer een aantal geheime features, maar er blijkt nog een geheime update te zijn meegekomen met deze firmware update. GamerZines meld dat het de tijd bug heeft opgelost. Mocht dit kloppen, dan hebben we over vier jaar in ieder geval geen last meer van een console die het weer een dag niet doet.

 
470 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (01/Jul/2010 15:13:59)
nou joepie..... en hoe zit ut met voice chat????

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX