Main » 2011 » December » 12 » Wel of geen multiplayer voor The Last of Us?
02:16:15
Wel of geen multiplayer voor The Last of Us?
Sinds de aankondiging van de nieuwe game van Naughty Dog, zijn er nogal wat vragen over de game. De trailer maakt niet direct duidelijk of de game naast de singleplayer ook een multiplayer bevat, maar als we de PlayStation-site mogen geloven, weten we dat nu wel. 

De game zal singleplayer only worden als we op de website van Sony PlayStation kijken. Daar is namelijk duidelijk te zien dat er "no network play” bij de game staat. Het is niet bekend of dit ook betekent dat er geen coöperatieve modus in de game zal zitten, maar we weten nu wel zeker dat alle aandacht van Naughty Dog op de singeplayer gericht zal zijn.

The Last of Us is een game die survival- en actionelementen combineert om een karaktergedreven verhaal te vertellen over een bevolking die wordt geteisterd door een moderne plaag. Verlaten steden worden teruggewonnen door de natuur en de resterende overlevenden vermoorden elkaar voor voedsel, wapens en voor alles wat ze kunnen krijgen. Joel, een meedogenloze overlevende, en Ellie, een dapper tienermeisje die erg wijs is voor haar leeftijd, moeten samenwerken om hun reis te overleven in wat er overblijft van de Verenigde Staten.

 
Categorie: The Last of Us | 453 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX