Main » 2009 » Oktober » 10 » Weer wat details over Modern Warfare 2
14:35:17
Weer wat details over Modern Warfare 2

Een dag zonder MW2 nieuws? No way. Zo ook vandaag. Robert Bowling is zo vriendelijk geweest om een aantal brandende vragen vanuit de game-community te beantwoorden.

 

Robert Bowling heeft namelijk het volgende te kennen gegeven:


- Als jouw maatje in Special Ops ‘doodgaat’, dan zal hij of zij de Last Stand mode ingaan. Ook is je maatje in staat om zichzelf al kruipend in veiligheid te brengen om vervolgens te wachten totdat jij hem komt ‘reviven’. Gaan jullie beiden dood, dan is het helaas game over.

- Er zullen geen aanvalshonden in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 te vinden zijn zoals je deze kent van Call of Duty: World at War. Wel zullen deze aanvalshonden in de Special Ops mode je het leven zuur maken.

- Er zullen verschillende opdrachten voor elke wapen, wapenaccessoire en class in Call of Duty: Modern Warfare 2 te vinden zijn.

- Juggernauts zullen in de Special Ops mode op diverse plekken in het level te vinden zijn. Maar de hoeveelheid Juggernauts binnen een level zal beperkt blijven. (Check de GameTrailers TV uitzending van gisteren hier voor meer info over de Juggernauts.)

- Tevens waarschuwt Rob Bowling je bij deze dat de Juggernauts bepaald geen lieverdjes zijn en ze dichtbij je laten komen wordt dan ook ten strengste afgeraden! (Check de GameTrailers TV uitzending van gisteren hier voor meer info over de Juggernauts.)

- Ook is er een grote kans dat er een Modern Warfare 2 soundtrack komt.

- Verder heb je in de Special Ops mode keuze uit drie moeilijkheidsniveaus.

 

Call of Duty: Modern Warfare 2 zal vanaf 10 november te verkrijgen zijn.


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 350 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Joost-P    (10/Okt/2009 17:09:08)
Dat kruipen had ik gezien best handig

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX