Main » 2010 » Mei » 21 » Wederom nieuwe details Black Ops
17:39:39
Wederom nieuwe details Black Ops
In een interview met de Amerikaanse site Systemlink hebben de gasten van Treyarch wat nieuwe informatie vrijgegeven. Schokkende feiten zijn het niet, maar er zitten wel wat leuke weetjes tussen over bijvoorbeeld de wapens en co-op modus. We hebben voor het gemak even alles voor jullie op een rijtje gezet.

- De game zal zich afspelen in de late sixties en seventies.

- Je zal controle kunnen nemen over onder andere de Dragon Breath. Dat is een shotgun die vlammen spuwt die je vijanden in lichterlaaie zet. Ook de M16 en AUG maken opnieuw hun opwachting. Vergelijk dit echter niet met de M16 en AUG uit Modern Warfare 2, aangezien die wapens in de Koude Oorlog net nieuw waren en dus nog veel primitiever.

- Er zullen stealth missies komen in de game. Eentje speelt zich bijvoorbeeld af in Vietnam, waarin je in een klein kamp moet rondsluipen en vijanden op een stealthy manier kunt doden.

- Resnov en Gary Oldman (bekend uit CoD: World War) spelen ook weer een rol in de game. Resnov is nu ouder, cooler, maar nog steeds een echte Rus.

- Er komen nieuwe opties voor 'Create a class' (een eigen klasse samenstellen). Welke zijn nog niet bekend.

- Er worden verschillende social networking-mogelijkheden in de game geïmplenteerd. Welke zijn nog niet bekend, maar de kans is groot dat Facebook en YouTube worden geïntegreerd.

- Niet alles is vernietigbaar, maar "als je denkt dat je het kan vernietigen, dan kan het ook", aldus de medewerker van Treyarch.

- Je kunt niet alleen de singleplayer met twee spelers in co-op doorlopen, er zal zelfs een volledig nieuw verhaal worden toegevoegd wat je samen met een vriend kunt doorploegen.

- Tot slot zullen er nog veel verwijzingen naar films in de game zitten. Denk aan Platoon, Deer Hunter en Hamburger Hill.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 442 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Nederlandknakker    (22/Mei/2010 17:39:54)
I KGA KOPE KOPE KOPE @ RELEASE DATUM :@:@:@:@:@:@:@

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX