Main » 2010 » April » 14 » Waarschijnlijk weer 4 sleutels weg bij Infinity Ward
11:43:59
Waarschijnlijk weer 4 sleutels weg bij Infinity Ward
De leegloop bij Infinity Ward lijkt nog niet op zijn eind. Het vertrek van de twee bazen van de studio heeft grote gevolgen. Vandaag lijken opnieuw 4 getalenteerde mensen te gaan vertrekken, dit meldt Kotaku op hun website. Iedereen die onder West en Zampella heeft gewerkt wil met ze mee naar Respawn Entertainment. Jon Shiring en Mackey McCandlish zijn sinds gisteren ook al weg bij Infinity Ward.

Modern Warfare
Twee van de belangrijkste ontwikkelaars van Modern Warfare 2, Steve Fukuda en Zied Rieke, willen ook weg. Fukuda kwam in 2002 bij de studio, Rieke was er bij toen Infinity Ward werd opgericht. Zowel Fukuda en Rieke waren genomineerd voor ‘Best writers guild of America’. Mackey McCandlish en Jason West hoorden hier ook bij. Daarnaast zouden programmeur Rayme Vinson en ‘lead-artist’ Chris Cherubini de studio ook hebben verlaten. Alleen het vertrek van Cherubini is bevestigd.

Toekomst
Zo krimpt de studio van Infinity Ward steeds meer. Activision behoudt de rechten op de Modern Warfare franchise. Maar dit is een schrale troost. Het is alsof Activision slechts de schil van een banaan heeft en de banaan zelf nu in handen is van Respawn Entertainment en Electronic Arts. Aan de schil heb je niets, de banaan wel.

 
473 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Burn_In_Hell_NL    (14/Apr/2010 21:08:32)
Als infinity ward nog een CoD gaat maken. Gaan ze echt dik failen, een dooie is het daar volgens mij ook..

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX