Main » 2009 » Oktober » 24 » Volgende week gigantische PlayStation Store update
17:19:50
Volgende week gigantische PlayStation Store update
De PlayStation Store update van afgelopen donderdag was op zich vrij aardig te noemen. Het bevatte wat nieuwe games, content, video's en dergelijke extra's. Ondanks dat de update niet heel bijzonder was, klaagden velen over de inhoud en de mensen van Sony hebben hier netjes op gereageerd en dat levert ditmaal een interessant nieuwtje op. Namelijk een teaser richting de update van volgende week donderdag.

Mike Kebby, een teamlid van het PlayStation Store team, laat namelijk in een reactie weten dat er een gigantische update aan zit te komen ter compensatie van de laatste update en de magere updates daarvoor, de PSPgo update overigens niet meegerekend. Om het kort samen te vatten, aanstaande donderdag de PlayStation Store in de gaten houden voor deze "gigantische" update.

Quote:
“Well next week is going to be a mammoth update in comparison – I can tell you all that much.”

Overigens voegde Kebby er nog aan toe dat we in ieder geval de volgende dingen mogen verwachten: Ratchet & Clank: A Crack in Time demo, Dragon Ball Z: Raging Blast demo en voor The Beatles: Rock Band zal de Abbey Road downloadbare content gaan verschijnen.

 
Categorie: PlayStation Store update | 477 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  gragon3    (24/Okt/2009 19:20:20)
die dingen zijn al beschikbaar in de US store xD

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX