Main » 2011 » Augustus » 3 » Vierde Black Ops mappack heet Rezurrection
04:33:01
Vierde Black Ops mappack heet Rezurrection
Treyarch heeft op de officiële website van Black Ops details vrijgegeven over het nieuwste mappack voor de game, getiteld 'Rezurrection'. In tegenstelling tot de drie voorgaande uitbreidingspakketten draait deze DLC volledig om de zombiemode van Black Ops. Het pakket voegt namelijk vijf nieuwe zombiemaps toe. Eigenaars van de Hardened of Prestige Edition van de game krijgen de content gratis door middel van de meegeleverde code.

Inhoud mappack
Het mappack biedt ten eerste 4 herwerkte zombiemaps van Call of Duty: World at War. Het gaat hierbij om Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese. Die maps zouden naast nieuwe wapens, waaronder de Wave Gun en het Quantum Entanglement Device, nog heel wat verrassingen in petto hebben. Een vijfde map genaamd Moon is geheel nieuw en die moet de regels van de strijd veranderen, maar de precieze uitwerking is een verrassing. Naast deze maps bevat het mappack ook nog een thema en drie nummers van de soundtrack van de zombiemaps.

Release en prijs
De prijs van dit vierde uitbreidingspakket zal wederom €14,99 of 1200 Microsoft Points bedragen. De content wordt op 23 augustus op Xbox Live uitgebracht. De PS3 en PC volgen minstens een maand later.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 539 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX