Main » 2009 » December » 31 » Vier oud en nieuw in Home
12:58:54
Vier oud en nieuw in Home
Het is oudejaarsdag en dat betekent voor velen straks ongetwijfeld een groot feest. Ook Sony laat de jaarwisseling niet zomaar aan haar voorbij gaan en heeft aangekondigd dat ze de jaarwisseling in Home gaan vieren.

Vanavond om één minuut voor twaalf moet je naar Central Plaza in Home gaan om bij het feest aanwezig te zijn. Natuurlijk is dit feest niet zomaar even een beetje rondlopen in Home en wat communiceren, nee, er worden items uitgedeeld aan de aanwezigen en er zal een bal vallen om het einde van 2009 aan te duiden en het jaar 2010 in te luiden, zo valt er op de officiële Twitter te lezen.

Quote:
''Grab special New Year’s Eve items in PlayStation Home and watch the ball drop in Central Plaza at 11:59pm on 12.31. ''

Tja, als je geen vrienden hebt of dusdanig verslaafd bent aan je PlayStation 3 dan is dit een mooie manier om je laatste minuten van 2009 in door te brengen. Toch zal het niet erg druk zijn, althans vermoeden we, immers, het overgrote deel viert feest met familie of vrienden. Whatever, fijne jaarwisseling!

 
433 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Joost-P    (31/Dec/2009 14:45:52)
Wtf dat is voor nerds :P

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX