Main » 2011 » December » 11 » VGA 2011: Aankondiging en trailer voor Tony Hawk Pro Skater HD
04:17:06
VGA 2011: Aankondiging en trailer voor Tony Hawk Pro Skater HD
Op de Spike TV Video Game Awards kunnen we opmaken dat er weer een nieuwe game aankomt die in het teken staat van de professionele skater Tony Hawk. Deze aangekondigde game zal onder de naam Tony Hawk Pro Skater HD gaan.

De game zal verschillende levels uit de eerste twee Tony Hawk-titels gebruiken, die destijds te spelen waren op de originele PlayStation. In Tony Hawk Pro Skater HD kun je deze levels echter verwachten in een flink opgepoetst grafisch jasje.
Tony Hawk Pro Skater HD staat in de planning voor ergens in de eerste helft van 2012 en komt uit op verschillende 'digitale platformen'. We zullen hieruit op dit moment opmaken dat de game dus op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC komt als downloadbare titel. Verdere informatie hierover is op dit moment niet vrijgegeven.

Tony Hawk geeft echter wel mee dat we in deze remake in ieder geval de klassieke levels 'School' en 'Downhill' mogen verwachten. Meer dan dat vertelt de man ons nog niet.

De vorige Tony Hawk game, Tony Hawk: Shred, werd geplaagd door hele slechte verkoopcijfers. Uitgever Activision heeft blijkbaar de moed nog niet opgegeven en gaat met Tony Hawk Pro Skater HD een nieuwe poging doen de fans van skategames weer terug te winnen.

 
388 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX