Main » 2011 » Maart » 10 » Vergaande ideeën in Saints Row: The Third
14:21:56
Vergaande ideeën in Saints Row: The Third
In een game waar je zulke gestoorde dingen kunt doen als in Saints Row is het moeilijk om een lijn te trekken waar je te ver gaat. Toch wist ontwikkelaar Volition dat sommige ideeën te overdreven waren.
In een gesprek met het gamesblad Game Informer, dat recent de eerste details heeft vrijgegeven, heeft Volition gesproken over het trekken van één lijn op het gebied van gekke ideeën voor Saints Row: The Third. Greg Donovan, senior producer bij Volition, vergelijkt het met porno: "Je kunt niet precies zeggen waar het te ver gaat, maar als je het ziet dan weet je het."

Zo laat hij weten dat niet ieder idee voor een gek wapen het redt tot in de game. Sommige ideeën waren gewoon onsmaakvol, terwijl andere ideeën eigenlijk te ver gingen om ooit nog herhaald te worden. Toch kon Donovan het niet laten om een voorbeeld te geven van een wapen dat de game niet heeft gehaald.

De 'fart in a jar', ofwel een scheet in een potje, is eigenlijk gewoon een scheetgranaat. Deze gooi je naar een vijand toe waarop het potje breekt en een sterk geconcentreerde luchtstroom van lichaamsgas komt vrij. Hierdoor zouden vijanden dan de boel onderkotsen in plaats van dat ze zich nog met het vechten bezig houden. Dat ging volgens de ontwikkelaar toch te ver. En dat voor een game waarin je alles en iedereen kunt onderspuiten met stront en gerespecteerde personen in elkaar kunt slaan met een gigantische, paarse dildo.

 
Categorie: Saints Row: The Third | 405 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX