Main » 2010 » Oktober » 10 » Verbeteringen en nieuwe modi in Killzone 3
16:46:32
Verbeteringen en nieuwe modi in Killzone 3
Steven Ter Heide heeft bekend gemaakt dat Guerrilla Games het matchmaking- en partysysteem flink zal gaan aanpakken in Killzone 3. De woordvoerder laat AoRX weten dat er tevens nieuwe modes in het spel verwacht mogen worden. Het matchmakingsysteem zal nu gaan kijken naar de status van je als speler zijnde. Zo zul je als je in een gevecht komt in een server komen waarin spelers van hetzelfde niveau zullen zijn. Tevens kun je nu beter met vrienden te werk gaan.

"Je kunt nu met vrienden van game naar game gaan en bij elkaar blijven. Je kunt een squad joinen en in clans zitten. Dat soort dingen zul je terug kunnen vinden in de game. Er zal tevens een partysysteem aanwezig zijn, welke je van game naar game brengt."

Nieuwe gamemodi zijn Operations en Guerrilla Warfare. Volgens Ter Heide is de laatst genoemde mode iets wat de community altijd al heeft gewild. Dit is een 24hr team deathmatch mode. Spelers hebben het klassieke team deathmatch principe dan ook al tijden in hun hart gesloten. Operations fixeert zich op objectives waar een verhaal aan gekoppeld is. Je hebt een missie structuur met daarbij cut-scenes tussen de objectives door. De cut scenes zullen de namen van de spelers weergeven met daarbij de gamertags. Lean & Peak zal verder ook nog altijd aanwezig zijn in de multiplayer.

 
Categorie: Killzone 3 | 371 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  c0d-jamy    (10/Okt/2010 22:13:01)
ik snap er geen ene anus van

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX