Main » 2009 » September » 9 » Veel interessante Red Dead Redemption details
15:05:46
Veel interessante Red Dead Redemption details
Rockstar Games heeft een aantal games in ontwikkeling en degene dat redelijk ver gevorderd is, is Red Dead Redemption. Deze game is uiteraard ook aanwezig op de PAX en was zelfs speelbaar, tijd voor nieuwe details rechtstreeks vanaf de PAX dankzij Joystiq. Alle nieuwe interessante details hebben we voor het gemak hieronder voor jullie opgesomd.

* Uit de demo blijkt dat werkelijk alles wat leeft doodgeschoten kan worden. Dit varieert van konijnen tot beren. Leuke hieraan is dat je ze van hun huid kunt ontdoen en deze verkopen in een dorp of stad.
* De game zal een volledig ecologisch systeem bevatten. Grotere dieren zullen op kleinere jagen, De allergrootste dieren zullen een gevaar voor de mensen zijn.
* Het verhaal draait om John Marston die het criminele leven achter zich heeft gelaten. De regering spoort hem echter aan om achter alle bad-guys aan te gaan, waar hij voorheen mee samenwerkte. Als hij dit niet doet dan zal het niet goed aflopen met hem en zijn vrouw.
* Tijdens de speelsessie werd er een kerel aangetroffen dat lag te slapen in de wijde wereld. Hij werd net wakker en als men had gewild, dan hadden ze deze kerel kapot kunnen schieten en zijn spullen kunnen stelen.
* De game kent een healthsysteem, zoals andere games. Na enige tijd in dekking zitten wordt je health automatisch weer aangevuld.
* De game kent een "Dead Eye" mechaniek. Dit is een slow-motion optie, waarbij je de tijd krijgt om de vijanden te markeren. Zodra de tijd weer snel verder gaat worden deze vijanden allemaal snel uitgeschakeld.
* Een ander moment tijdens de speelsessie toonde een uit de hand gelopen situatie in de stad Armadillo. Hier probeerde men Marston te pakken te nemen met een lasso.
* De wereld in de game is groter dan ooit is gemaakt door Rockstar. Nu is Rockstar een koning op het gebied van grote omgevingen maken dus dit is veelbelovend.
* De omgevingen die aan bod kwamen deden denken aan Texas, Arizona, Colorado en Mexico. Dit alles is één groot level.
* In de game zul je naast paarden ook andere vervoermiddelen tegenkomen. Denk aan stoomboten en stoomtreinen.
* De tijd waarin de game zich afspeelt is tussen 1901 en 1910. De wapens en voertuigen zullen dat reflecteren.

Enorm veel nieuwe details van een game dat met de dag interessanter lijkt te gaan worden. Deze game zal ergens volgend jaar gaan verschijnen en zodra er weer nieuwe informatie wordt vrijgegeven, dan laten we dit uiteraard weten.

 
410 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX