Main » 2011 » Mei » 4 » [Update] Vader Ezio hoofdpersonage AC: Revelations?
00:27:42
[Update] Vader Ezio hoofdpersonage AC: Revelations?
Ubisoft wilt heel wat hype geven aan hun nieuwste Assassin's Creed en ze doen dit aan de hand van teasers. Vandaag is er weer een nieuwe teaser verschenen, die ons hints geeft naar de setting waar het verhaal zich deze keer gaat afspelen.
 
In onderstaande teaser zien we namelijk de datum 24.06.1459 voorbij komen, dit blijkt de geboortedatum van Ezio te zijn. Dit zou dus wel eens kunnen hinten dat we gaan spelen met de vader van Ezio, het Assassin kostuum was immers van hem en hij was ook een Assassin voor Ezio. Naargelang dat de vader van Ezio toen een jonge man was.

Giovanni Auditore was in 1459 23 jaar oud en was toen volop met zijn broer tegen de Templars aan het vechten. Dit kan ongetwijfeld voor heel leuke verhalen zorgen. Er zijn namelijk verhalen waar hij stiekem Ezio traint zonder dat Ezio dit zelf door heeft. Hier komt dan nog eens bij dat Assassin's Creed: Lineage (een soort van kortfilm) zich ook al concentreerde op Giovanni als Assassin, zijn personage heeft dus zeker en vast genoeg verhalen om over te vertellen.

Dit is echter speculatie van ons, dus dit is voor de duidelijkheid geen bevestiging. De Activity Monitor staat wederom op 0%, dus waarschijnlijk kunnen we morge of overmorgen weer een nieuwe teaser of aankondiging verwachten.
 
 
Update
Het lijkt erop dat Assassin's Creed: Revelations zich gaat afspelen in Turkijke. Het gebouw dat je rechts kunt zien is de moskee Hagia Sophia afgebeeld, die in Istanbul te vinden is.

 
Categorie: Assassin's Creed: Revelations | 619 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX