Main » 2010 » Mei » 6 » [Update] Nieuwe details omtrent nieuwe Assassin's Creed
02:00:53
[Update] Nieuwe details omtrent nieuwe Assassin's Creed

De Amerikaanse winkelketen Gamestop lijkt het nieuwste deel van de Assassin's Creed reeks per ongeluk te hebben onthuld, zo weet Destructoid. Het promotieplaatje van de winkelketen geeft ons enkele details van de game.

Multiplayer

Eén van meest interessante details is dat deze game online support zal bevatten, waardoor het duidelijk is dat we hier te maken hebben met het eerder onthulde Assassin's Creed Episodes. Episodes zal vanaf nu door het leven gaan als Brotherhood, iets wat te verwachten was. Ubisoft had tenslotte al het domein geregistreerd. De volgende tekst is op het plaatje terug te vinden;

Quote:
And for the first time, take part in an innovative multiplayer layer allowing you to embody an assassin of your choosing and define their killing style.

Singleplayer
Ook over de singleplayer zijn een paar regels tekst op het plaatje te vinden;

Quote:
Live and breathe as Ezio, a now legendary master assassin, in his struggle to strike at the heart of the enemy, Rome.

Zoals eerder al bevestigd was, gaan we opnieuw aan de slag met Ezio. Deze keer nemen we het in Rome op tegen de Templars. Volgens de geruchten moet dit nieuwe deel in september op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen. Ubisoft houdt echter de lippen stijf op elkaar.

[Update]
Ubisoft heeft
Joystiq laten weten dat het onderstaande plaatje 100% echt is. Men liet bovendien weten dat er volgende week meer informatie omtrent Brotherhood zal verschijnen.


 
368 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX