Main » 2010 » Oktober » 9 » Uncharted: Drake's Fortune wordt verfilmd
17:56:18
Uncharted: Drake's Fortune wordt verfilmd
Uncharted staat o.a. bekend om z'n filmische ervaring vanwege de levendige personages, de strakke en komische dialogen en brute actie. Dus waarom zou er geen film van gemaakt kunnen worden?

David O. Russell, de regisseur van o.a. Three Kings en The Fighter is verkozen om de enige échte Columbia Pictu,res' Uncharted: Drake’s Fortune film te schrijven en regisseren. Dit nieuws werd gisteren aangekondigd door Doug Belgrad en Matt Tolmach, de voorzitters van Columbia Pictures, en kan AoRX nu met jullie delen. De film zal worden geproduceerd door Avi Arad (Spider-man), Charles Roven (The Dark Knight), Ari Arad en Alex Gartner.

Als commentaar op de aankondiging vertelde Tolmach: "David is een geweldige keuze om deze film te maken. Hij is ook bedreven in het combineren van alle klassieke elementen die betrokken zijn in dit verhaal: geweldig personage ontwikkeling, sterke komedie en geweldige actie sequenties. Hij heeft een briljante visie voor dit materiaal en we weten dat hij zijn oorspronkelijke, unieke stem zal gebruiken in dit project.

 
350 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX