Main » 2011 » September » 6 » Uncharted 3: Drake's Deception speelbaar op Firstlook
02:31:37
Uncharted 3: Drake's Deception speelbaar op Firstlook
Over een kleine vier weken vindt de derde editie van Firstlook plaats. In de Jaarbeurs van Utrecht barst het grootste game-evenement van de Benelux los en we hebben weer een nieuwe Firstlook-update voor jullie met Uncharted 3-nieuws.
 
Om daar maar meteen mee te beginnen, gamesblad Chief heeft ervoor gezorgd dat de multiplayer van Uncharted 3: Drake's Deception op hun stand te spelen is. Tevens zul je er gebruik kunnen maken van de fraaie abonnementsacties die Chief speciaal voor Firstlook in de aanbieding heeft. Of Sony Computer Entertainment zelf Uncharted 3 mee zal brengen, is nog niet bekend.
 
Wat wel bekend is geworden, is dat Warner Bros een compleet theater in Utrecht laat bouwen voor hun grote najaarsrelease Batman Arkham City. Speciaal voor deze gelegenheid komt developer Rocksteady Studios uit Londen over om de build aan de bezoekers te tonen. Batman Arkham City zal overigens niet alleen in het eigen Batman-theater te zien zijn. Een paar keer per dag kun je de game ook in vol 3D bekijken in de LG 3D Cinema op een groot bioscoopscherm. Een wereldprimeur, aangezien de game op andere evenementen alleen in de ‘normale’ modus vertoond is geworden.
Evenals vorige jaren neemt Free Record Shop de verkoop van games op Firstlook op zich. Deze zal speciale pre-orderacties brengen.
 
En tot slot de verrassing van Rockstar Games. Zij zullen namelijk iets doen met Max Payne 3. Geen speelbare code, daar is het nog veel te vroeg voor, maar wel een actie in de Rockstar-stand die de fans van de serie en van computergames in het algemeen, zeker zal kunnen bekoren. Het klinkt nog steeds vaag, maar zo is Rockstar nu eenmaal. Zij willen zich altijd net even met een andere opzet profileren en wat andere content presenteren dan de rest van de standhouders. De bezoekers van Firstlook gaan daar in ieder geval vast van profiteren.

 
Categorie: Uncharted 3: Drake's Deception | 469 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX