Main » 2010 » December » 11 » Uncharted 3: Drake's Deception mogelijk gedeeltelijk in Londen
00:15:48
Uncharted 3: Drake's Deception mogelijk gedeeltelijk in Londen
Gisteren werd de teaser trailer van Uncharted 3: Drake's Deception vrijgegeven en hoe kort deze ook was, er kan altijd informatie uit gehaald worden. Velen van jullie hebben de trailer wellicht even zitten kijken om hem vervolgens weg te klikken. Een aantal fanatiekelingen (lees: CVG) hebben de trailer geanalyseerd en komen met interessante informatie over de locatie waar de game zich onder andere kan afspelen.

Ja, de game speelt zich af in de woestijn in het Midden-Oosten, tenminste, dat is hetgeen wat bekend gemaakt is. Dat neemt echter niet weg dat de game nog meer locaties kan aandoen en uit de teaser trailer zijn wat aanwijzingen gekomen die suggereren naar Londen.

Zo zie je vlak na het logo als je goed kijkt een briefje van £20 liggen en de pond is natuurlijk de Britse valuta. Tevens zie je een mok, waarop 'Rapscallion Café' staat en dit klinkt behoorlijk Engels. Daarnaast zien we wat afbeeldingen en dat zouden vier grote Engelse ontdekkingsreizigers zijn, namelijk: T.E. Lawrence, Bartram Thomas, Harry St John Philby en Wilfred Thesiger.

Als laatste, je kunt ook een telefoonnummer zien met een nummer dat lijkt op een telefoonnummer van een bepaalde locatie in Londen. Nu zien wij niet alles in één oogopslag, maar de analyse klinkt in ieder geval interessant. We zullen het in ieder geval vanzelf te weten komen.

 
Categorie: Uncharted 3: Drake's Deception | 417 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
3 reacties
0  
3  c0d-jamy    (11/Dec/2010 00:18:05)
WTF glenn hoe kan jij dit hebben gpost om 23:57?

0  
2  c0d-jamy    (11/Dec/2010 00:17:35)
wel al veel info, hij komt pas volgend jaar uit

-1  
1  sancho93    (10/Dec/2010 23:57:14)
chille pik

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX