Main » 2009 » September » 30 » Uncharted 2 heeft hoogste PS3-exclusive score op Metacritic ooit
15:34:07
Uncharted 2 heeft hoogste PS3-exclusive score op Metacritic ooit

Op Metacritic.com wordt een gemiddelde cijfer van alle recensies van de grotere internationale sites gepresenteerd om zo een objectief mogelijke score te kunnen weergeven. Dit is ook gedaan met Uncharted 2: Among Thieves.

Sinds gisteravond acht uur is het embargo van Uncharted 2: Among Thieves afgelopen en mogen de sites die al in het bezit zijn van een recensie-exemplaar de recensie online zetten. De meeste beoordelingen van sites die het spel in bezit hebben staan ook op Metacritic en zo is het voorlopige eindcijfer van de game op Metacritic al bekend.

Het gemiddelde cijfer staat op dit moment na 22 recensies op 97 procent. Het hoogste cijfer op Metacritic voor een PlayStation 3 exclusive. Voorheen was dit een score van 95 procent voor LittleBigPlanet.
 
Hieronder enkele citaten uit deze recensies.
 
''A veritable master class of all-round game development.''
 
''Brilliant, brilliant, brilliant. It looks amazing, plays like a dream and the voice-acting/story-telling will hook you in right from the off.''
 
''Uncharted 2: Among Thieves is among the best games of the Next-Gen, and is also a brilliant ambassador of the sadly forgotten genre of the action adventures.''
 
''Uncharted 2 is simply a vast improvement over its predecessor, and it's a damn great PS3 game.''

 
Categorie: Uncharted 2: Among Thieves | 442 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX