Main » 2009 » September » 8 » Uncharted 2: Among Thieves wordt langer en beter
14:50:48
Uncharted 2: Among Thieves wordt langer en beter

Over anderhalve maand komt Uncharted 2: Among Thieves uit. Dat betekent dat er steeds meer bekend wordt over deze game, en ook nu hebben we weer wat info voor je.

Uncharted 2: Among Thieves zal het succesvolle Uncharted op gaan volgen. In een interview heeft Amy Henning, creatief hoofd van deze game, het één en ander onthult omtrent deze titel.

Henning zegt onder andere dat er aardig wat verwacht wordt van Uncharted 2, omdat de voorganger het goed deed bij het grote publiek. Om de verwachtingen waar te maken, zijn er vier doelstellingen opgesteld: het maken van een film-ervaring van volledige lengte, een veel grotere single player modus., een multiplayer modus en een co-op game.

Mede door deze doelstellingen wordt Uncharted 2 dan ook als groter en ambitieus bestempeld. En het originele Uncharted zal in elk aspect overtroffen gaan worden als het aan Henning ligt.

In Uncharted 2 zit voor 100 minuten aan filmmateriaal en dat is exclusief het in-game verhaal vertellen. Er zitten dus veel meer cutscenes in de game. Als we dan even terugblikken op zijn voorganger, komen we al snel tot de conclusie dat deze extra cutscenes geen lastenpost zullen zijn, maar de game mooi zullen aanvullen.

Ook zal de singleplayer modus veel langer duren. In het origineel duurde het tussen de 6-10 uur om Uncharted uit te spelen, maar met dit deel zal je waarschijnlijk minstens 12 uur bezig zijn. Op 14 oktober komt Uncharted 2: Among Thieves exclusief voor de PlayStation 3 uit.


 
Categorie: Uncharted 2: Among Thieves | 420 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX