Main » 2009 » September » 25 » Uitzending Gemist in november naar PS3
16:30:21
Uitzending Gemist in november naar PS3
Tijdens de halfjaarlijkse persupdate van Sony Consumer Electronics heeft Folkert Langeveld van Sony PlayStation gisteren aangegeven dat Uitzending Gemist rond november naar de Nederlandse PS3's komt. De service zal in eerste instantie van start gaan met content van de NOS, hierbij kun je denken aan het journaal of de sportbulletins. De datum november is een streefdatum, maar de service is volgens Sony zeker voor het einde van het jaar live.

Naast de NOS is Sony momenteel in gesprek met andere publieke omroepen om alle content van Uitzending Gemist naar de PlayStation 3 te krijgen. Ook worden er momenteel gesprekken gevoerd met de commerciële omroepen om hun vergelijkbare services ook aan het aanbod toe te voegen. De Uitzending Gemist service zal te bereiken zijn via een nieuw icoon in de XMB.

Ook werd tijdens de persupdate nogmaals bevestigd dat VidZone voor het einde van het jaar zijn opwachting moet maken in de Benelux en dat er in 2010 een begin gemaakt wordt met de Europese uitrol van de video service. Dit zal eerst gebeuren in landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland. Of de Benelux in 2010 al aan de beurt zou komen kon Sony helaas niet bevestigen.

 
425 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX