Main » 2010 » Januari » 13 » Ubisoft plant Assassin's Creed Episodes voor fiscaal jaar 2011
21:19:10
Ubisoft plant Assassin's Creed Episodes voor fiscaal jaar 2011
In een persbericht kondigde Ubisoft aan dat Assassin's Creed II al 6 miljoen keer verkocht is en dat ze verwachten dat het spel tegen maart 2010 zo'n slordige 9 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het interessante is echter dat Ubisoft in het fiscale jaar 2010-2011 een nieuwe episode van Assassin's Creed verwacht, die voor de allereerste keer een online multiplayer met zich zou meebrengen.

Quote:
"The 2010-11 fiscal year will see a greater number of franchise releases than fiscal year 2009-10, including Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, a new game in the Tom Clancy's Ghost Recon series, Prince of Persia The Forgotten Sands, Driver, Raving Rabbids 4 and a new episode of Assassin's Creed, which will be the first in the series to have an online multiplayer mode."

De website IGN heeft contact opgenomen met Ubisoft om meer duidelijkheid over de betekenis van het woord 'episode' te krijgen en heeft een reactie ontvangen. Ubisoft meldt dat het hier niet gaat om een uitbreiding van Assassin's Creed 2, maar om een geheel nieuwe titel, met opnieuw Ezio in de hoofdrol. Het project, dat momenteel de naam Assassin's Creed Episodes draagt, zal verdergaan waar Assassin's Creed 2 eindigde.

 
384 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX