Main » 2012 » Mei » 3 » Treyarch: "Multiplayer Black Ops 2 wordt verrassend"
15:16:50
Treyarch: "Multiplayer Black Ops 2 wordt verrassend"
David Vonderhaar, multiplayerontwerper bij Treyarch, heeft laten weten dat geen enkel onderdeel voor de multiplayer van Call of Duty: Black Ops II veilig is, om zo de beste multiplayer ervaring te creëren. Vonderhaar zegt dat elk onderdeel op de schop kan gaan, van de killstreaks tot de perks.

Dit om de beste ervaring te ontwerpen voor de miljoenen spelers die de game eind dit jaar in huis halen. Hij wil geen feiten weggeven, maar hij weet ons wel te vertellen dat eSports een invloedrijke rol zal hebben in de multiplayermogelijkheden van de game. eSports, elektronische Sports, heeft betrekking op de professionele competitieve gamers die van gamen hun sport hebben gemaakt. Op hoog niveau behandelen deze gamers het gamen ook als topsport en hier kan flink geld mee verdiend worden.
Verder heeft het ontwikkelingsteam actief gekeken naar sociale media bij het ontwikkelen van de game. Wellicht is de sociale ELITE-service dit jaar beter geïntegreerd of zijn de menu's van de game wat vloeiender te doorlopen, zodat gebruik van sociale media eenvoudiger wordt. Hier werd helaas niet in detail op ingegaan.

Tot slot laat Vonderhaar weten dat de multiplayer van de volgende Call of Duty zich volledig gaat afspelen in de tijd rond 2025, waarvan je gisteren al kon genieten in de onthullingstrailer. Op Twitter liet hij gisteren ook weten dat er een 'Mute all but party' functie beschikbaar zal zijn in de multiplayer, maar meer is er echter niet bekend over de multiplayer. We zullen dan ook moeten wachten op de officiële multiplayer onthulling die ongetwijfeld later dit jaar zal plaatsvinden. Naar verwachting zal dit pas tijdens het Call of Duty XP-evenement zijn dat waarschijnlijk begin september wordt gehouden. 

Call of Duty: Black Ops II ligt vanaf 13 november in de winkels voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii en PlayStation Vita.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops II | 395 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Mei 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031