Main » 2011 » December » 8 » The Last of Us is "mind-blowing"
19:06:14
The Last of Us is "mind-blowing"
Afgelopen week konden we al melden dat de PS3-exclusive The Last of Us aankomende zaterdag wordt onthuld tijdens de VGA's. Geoff Keighley, organisator en host van het evenement, noemt de aankondiging spectaculair en bestempelt de game als iets wat niemand heeft zien aankomen, zo meldt VG247.

Geoff is vol van de titel en zegt dat het of een aankondiging gaat die 'niet te geloven is'. Tot op de dag van vandaag is de man verbijsterd dat er nog niks is uitgelekt over de game. Dat betekent echter wel dat de aankondiging alleen maar meer impact maakt en veel mensen zal verrassen. De aankondiging aankomende zaterdag zal verder in-game zijn kon de host alvast melden.
 
Quote:
"We’re working with Sony on a massive announcement that no one is going to see coming. I’m shocked every day that none of this has leaked out, but we’ve got something absolutely mind-blowing that we’re going to unveil from Sony at the VGAs.”
 
 Of de game inderdaad zo spectaculair is, is nog even afwachten. Van zaterdag op zondag zullen we te weten komen of de game daadwerkelijk iets is om naar uit te kijken, of dat het zwaar teleurstelt.

 
362 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX