Main » 2011 » November » 23 » Spec Ops: The Line opnieuw aangekondigd met trailer
19:39:26
Spec Ops: The Line opnieuw aangekondigd met trailer
Bij veel mensen klinkt de titel Spec Ops: The Line wel bekend en wordt het gezien als een game in ontwikkeling. Echter is de game al twee jaar geleden aangekondigd op de Video Game Awards van 2009. Sinsdien hebben we echter niks meer vernomen van de game.
 
Uiteindelijk heeft deze game het daglicht weer gevonden, want 2K Games heeft Spec Ops: The Line weer opnieuw aangekondigd, na een lange tijd van vertraging. De game staat nu overigens gepland voor een release in de lente van 2012, maar of ze dit wel halen is maar even afwachten natuurlijk.

In de game zal jij overigens het bevel overnemen van een US Delta Force-soldaat, genaamd Captain Walker. Het verhaal speelt zich af in Dubai, waar zich de meest verwoestende zandstorm heeft plaatsgevonden die ooit is voorgekomen op de aarde. Je zal als speler midden in deze zandstorm worden gedropt, om zo op te zoek naar de "the 'damned' 33rd squad of the US infantry" en dan is het ook nog de bedoeling dat je ze redt.

Spec Ops: The Line lijkt hiermee een zeer interessant verhaal en setting te bieden. Iets wat wij nog niet eerder hebben gezien, hoewel het natuurlijk wel in trend past van apocalyptische games. 2K games zegt ook nog het volgende over het verhaal van de game: "moves players beyond the simple conflicts of good-versus-bad".

 

 
Categorie: Spec Ops: The Line | 424 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX