Main » 2010 » Januari » 6 » 'Spec Ops: The Line gaat meest aanstootgevende game ooit worden'
16:35:56
'Spec Ops: The Line gaat meest aanstootgevende game ooit worden'
De lead designer van Spec Ops: The Line vertelt in een interview dat hun nieuwe titel de meest aanstootgevende game ooit gaat worden. Dat lijkt ons een hele uitdaging met zoveel games die geweld en dergelijke bevatten. Het team achter de game is er echter vrij zeker van.

In een interview met Gamespot doet Cory David uit de doeken wat we ons moeten voorstellen bij Spec Ops: The Line. De game stelt je namelijk voor een aantal keuzes, iets wat we steeds vaker terug zien in games. Meestal maakt het niet zo heel veel uit, maar in Spec Ops: The Line zal de speler moeten kiezen tussen wat moreel verantwoordelijk is en wat echt nodig is.

Verder zagen we in de vrijgegeven video's al dat zand een groot aandeel zal hebben in de game. Dubai is namelijk na een aantal verschrikkelijke zandstormen helemaal verwoest. Vanwege het feit dat de stad helemaal bedolven is onder het zand kan de speler er gebruik van maken. Als je bijvoorbeeld een groep vijanden tegenover je hebt staan, kun je rechts van hun een raam stuk schieten, waardoor er een lawine van zand over hun heen valt.

Spec Ops: The Line heeft uiteraard ook nog een verhaal en in de game kruipt de speler in de huid van Captain Walker. Een Delta Force elite die met een kleine, maar zeer bekwame, soldaten die Kolonel Conrad moeten gaan redden. Conrad is ergens in Dubai en moet daar als de sodemieter vandaan gehaald worden. Spec Ops: The Line heeft dus heel wat in petto voor ons.

Quote:
"Spec Ops: The Line is the most provocative shooter you have ever played,” he said.

"It means, essentially, that we have a very strong focus on narrative in the game and we put the player into situations where you have to make decision between what is moral and what is necessary.”

 
Categorie: Spec Ops: The Line | 411 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX