Main » 2011 » December » 2 » South Park: The Game aangekondigd
18:17:15
South Park: The Game aangekondigd
THQ werkt aan South Park: The Game, dit werd gisteravond onthuld door Game Informer. Het Amerikaanse magazine heeft South Park: The Game in januari op de cover staan en zal dan uitgebreid aandacht besteden aan het spel. De game is een volwaardige RPG en wordt ontwikkeld door Obsidian.

South Park: The Game wordt een RPG die zich afspeelt in het gelijknamige stadje van de serie. De speler is 'the new kid in town' en moet vrienden maken met de bekende South Park-personages en het stadje beschermen tegen vele gevaren. De makers van de serie, Trey Parker en Matt Stone, werken mee aan de game en zullen het verhaal en de dialogen voor hun rekening nemen.

De makers van de game, Obsidian Entertainment, hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van RPG's. De studio ontwikkelde Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights 2 en meer recent Alpha Protocol en Fallout: New Vegas. Nu gebruikt Obsidian Entertainment die ervaring dus om South Park: The Game te ontwikkelen.

South Park: The Game is niet de eerste game gebaseerd op de populaire TV-serie. Eind jaren '90, begin 2000 publiceerde Acclaim 3 South Park-games, waaronder een shooter en een rallygame. Echt goed ontvangen werden deze games niet. In de afgelopen jaren verschenen er nog twee South Park-titels op Xbox Live Arcade en een voor de mobiele telefoons.

South Park: The Game moet in 2012 uit gaan komen en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.
 

 
366 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Luuk    (02/Dec/2011 22:43:50)
Dat word zwaar lelijk ofnoh

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX