Main » 2010 » Maart » 5 » Sony onthult SOCOM 4
00:33:58
Sony onthult SOCOM 4
We lieten jullie eerder weten dat Sony vandaag een aankondiging zou doen van een nieuwe game. En inmiddels is het zo ver, het gaat hier om een nieuwe titel uit de bekende SOCOM-franchise.

De ontwikkelaar Zipper Interactive, die we natuurlijk allemaal kennen van het recent uitgebrachte MAG, is nu al weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe SOCOM-game. Het gaat hier, om precies te zijn, over SOCOM 4: U.S. Navy SEALs. In tegenstelling tot SOCOM: Confrontation, bevat deze titel ook een singleplayer.

De singleplayer van SOCOM 4 speelt zich af in Zuid-Oost Azië. Een revolutionair leger heeft de controle overgenomen in een land, waardoor de hele wereldeconomie dreigt in te storten. Jouw missie is om deel te nemen aan een NAVO-operaties van een elite team van vijf man. Je zult je een weg moeten banen door onherbergzame jungles, straten in de stad en stedelijke afbrokkelende ruïnes om een leger van rebellen in te rekenen en hun plannen te ontdekken.

Hoewel je sterk in de minderheid bent, ben je gewapend met de nieuwste wapens en je mannen zijn voor niemand bang, maar weet je te beschikken over de stealth, snelheid en het tactisch denken om ze naar de overwinning te leiden? Echter zul je wel moeten opschieten; je hebt slechts zes dagen de tijd om deze missie te voltooien. Daarnaast bevat de game uiteraard ook een multiplayer, welke de SOCOM-gameplay bevat zoals we die kennen.

Strijden als een team staat wederom centraal in de intense, online gevechten van maximaal 32 spelers. SOCOM 4 staat gepland voor een release in het derde kwartaal van dit jaar.

 
357 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX