Main » 2010 » Maart » 2 » Sony liet fans in de steek
15:15:37
Sony liet fans in de steek
Gisteren was het een rare dag voor veel PlayStation 3 gamers. Door een fout in de interne klok sloeg de PlayStation 3 even op hol en iedereen was opzoek naar informatie. Je zou verwachten dat Sony met de nodige informatie zou komen, maar als we er op terugkijken, heeft Sony eigenlijk maar weinig gedaan.

Het PlayStation Blog is voor veel gamers de mogelijkheid om direct in contact te komen met mensen werkzaam voor Sony of ontwikkelaars die aan PlayStation 3 games werken. De topics die op de Europese en Amerikaanse PlayStation 3 Blog verschijnen geeft iedereen een kans om een vraag te stellen en vaak is er dan ook iemand (vaak de schrijver van het topic) die netjes de vragen aan het beantwoorden is. Gisteren was het echter doodstil op beide PlayStation Blog’s. Op het Amerikaanse PlayStation Blog zijn er drie topics gepost die te maken hadden met het probleem van gisteren. Bijna duizend reacties zijn achtergelaten door PlayStation 3 gamers die niet wisten wat ze moesten doen. Sony liet het echter na om direct te communiceren. Op het Europese PlayStation Blog zijn er twee topics gepost (nog geen topic over dat het allemaal opgelost is). Er zijn bijna 2500 reacties achtergelaten en ook hier nam niemand van Sony de moeite om ergens op te reageren. De trouwe fans werden even 24 uur in de steek gelaten en ook nu zijn er nog twijfels. Op het Amerikaanse PlayStation Blog zegt Sony dat ze het probleem hebben opgelost, terwijl alles erop wijst dat het probleem uit zichzelf is opgelost. Daarnaast verwachten wij toch wel een update, waardoor we zeker weten dat de trouwe fans volgend jaar of de jaren daarna niet weer voor 24 uur in de steek gelaten gaan worden.

Inmiddels is er een derde bericht over de hele situatie verschenen op het Europese PlayStation Blog, waar Sony haar excuses aanbied aan alle ''slachtoffers.''

 
374 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (02/Maa/2010 17:41:01)
Jong jij!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX