Main » 2009 » November » 21 » Sony komt weer met wat PSN-getalletjes
16:09:59
Sony komt weer met wat PSN-getalletjes
De PlayStation 3 is reeds drie jaar op de markt en daarmee ook het PlayStation Netwerk. Het begon allemaal op de PS3™ en later breidde de service uit naar de PSP™ en in de vorm van Media GO zelfs een beetje op de PC.
 
Het netwerk is over de jaren aanzienlijk verbeterd en inmiddels zijn we al diverse firmwares en updates verder. De gratis service had 24 miljoen geregistreerde gebruikers, maar nu maakt Sony het nieuwe aantal bekend als leuk feitje bij de derde verjaardag. Op dit moment zijn er ruim 31 miljoen geregistreerde PlayStation Network-gebruikers wereldwijd. Daarmee is het één van de grootste netwerken van de wereld.

Tot de dag van vandaag zijn er door die gebruikers maar liefst 650 miljoen stukken content gedownload uit de PlayStation Store. Afgelopen oktober was daarin een hoogtepunt. Het aantal geregistreede gebruikers zal gedurende de komende tijd alleen maar toenemen door de goede verkoopcijfers van de PS3™ en de PSP™. Daarnaast heeft Sony plannen om de service naar andere producten te brengen.

We blijven wel met de vraag zitten hoeveel unieke gebruikers het netwerk heeft.

 
360 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX