Main » 2010 » Juni » 23 » Sony gaat de strijd aan met tweedehands verkoop
19:01:54
Sony gaat de strijd aan met tweedehands verkoop
Steeds meer uitgevers bouwen een systeem in hun nieuwe games waardoor het verkopen op de tweedehands markt moeilijker is. Eerder was THQ hier al mee gekomen. Ze leverden een code bij UFC 2010 Undisputed, na het invoeren van deze code kon de game online gespeeld worden. Als de game verkocht werd, diende de nieuwe eigenaar een virtuele code aan te schaffen tegen betaling om ook online te kunnen gamen.

Electronic Arts liet onlangs al weten dat ze werken aan een online pas en nu lijkt ook Sony dit steeds meer te gaan gebruiken. ModNation Racers en SOCOM op de PSP hadden al een soortgelijk systeem en nu blijkt White Knight Chronicles 2 een soortgelijk systeem te hebben. Als White Knight Chronicles 2 van eigenaar wisselt, dan moet de nieuwe eigenaar betalen voor een licentie om de game te kunnen spelen.

Momenteel is dit enkel voor de Japanse versie het geval, de game is immers nog niet uit in Amerika of Europa, maar het geeft wel aan dat ook Sony op deze manier de strijd met de tweedehands markt aan gaat.

 
399 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX