Main » 2013 » Februari » 25 » Sony bevestigt cross game chat voor PlayStation 4
16:28:22
Sony bevestigt cross game chat voor PlayStation 4
Hoewel de meeste PlayStation 3-bezitters niet anders zouden willen, zijn zij wel maar wat vaak jaloers op de Xbox 360-gamers. Cross game chat, waarin gamers onderling met elkaar kunnen praten terwijl ze een heel andere game zitten te spelen, was een groot gemis voor veel PlayStation 3-fans. Iets wat de Xbox 360 wel altijd al heeft gehad. Sony kreeg dit echter niet fatsoenlijk werkend op de PlayStation 3 vanwege problemen met de hardware. De PlayStation 4 gaat daar echter verandering in brengen.

In een recentelijk verschenen persbericht van Sony bevestigen zij het bestaan van de veelgevraagde optie op de PlayStation 4. Zij schrijven:

"Met de PS4 zijn gebruikers in staat om hun connecties uit te breiden middels co-op modi en ‘cross game chat’”
Het lijkt er overigens op dat het niet alleen voice chat betreft, maar ook cross game videochatten lijkt mogelijk via de meegeleverde PlayStation Eye. Je vrienden zien ragen tijdens een moeilijk single player-level. Hoe vet is dat?

Hoewel het niet echt als een verrassing komt, is het zeker fijn om de bevestiging te krijgen dat deze optie aanwezig zal zijn op de PlayStation 4. We mogen dan vooralsnog niet weten hoe het apparaat zelf er uit gaat zien, wanneer deze gaat verschijnen en wat de prijs gaat worden, maar stukje bij beetje raken wij steeds meer overtuigd en geinteresseerd in de console.

 
Categorie: PlayStation 4 | 241 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Februari 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728