Main » 2010 » Maart » 3 » Sledgehammer werkt aan nieuwe Call of Duty
09:04:01
Sledgehammer werkt aan nieuwe Call of Duty
In een persbericht van gisteren, onthulde Activision dat er niet één maar twee nieuwe titels in de Call of Duty Franchise in ontwikkeling zijn.

Zoals reeds bekend, verwacht Activision in de herfst van dit jaar een Call of Duty titel op de markt te brengen van Treyarch. Voor dit jaar staan ook de eerste twee downloadbare map packs voor Modern Warfare 2 op de agenda. Deze worden momenteel ontwikkeld door Infinity Ward.

"2010 zal weer een belangrijk jaar worden voor de Call of Duty franchise,” verklaarde Mike Griffith, President en CEO van Activision Publishing. "Als toevoeging op de voortdurende verkoop, komt er nieuwe DLC van Infinity Ward en een nieuwe Call of Duty Release. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om de franchise naar nieuwe gebieden, genres en spelers te brengen.”

Daarnaast kondigde Activision voor het eerst aan dat er nog een nieuwe Call of Duty titel aan zit te komen met een verwachte release in 2011. Sledgehammer Games, een nieuw opgerichte studio die volledig eigendom is van Activision, is met de ontwikkeling daarvan bezig. Sledgehammer Games wordt geleid door Glen A. Schofield en Michael Condrey. Beide heren hadden voordat ze bij Sledgehammer Games kwamen een prominente rol bij de ontwikkeling van Dead Space. Met de nieuwe titel wil Activision Call of Duty verder brengen in het action-adventure genre. Wellicht moeten we hieruit opmaken dat het best wel eens een 3rd person shooter kan gaan worden. Dead Space heeft flink wat prijzen in de wacht gesleept, dus lijkt het erop dat Call of Duty in goede handen is, maar of gamers nou zitten te wachten op weer een andere ontwikkelaar is nog maar de vraag.

 
379 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  blackhawk1105    (03/Maa/2010 16:47:57)
kut activision!!!

0  
1  wesleyxxl    (03/Maa/2010 15:22:54)
jammer, infinty ward maakte het, en zij verzieken het

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX