Main » 2011 » Maart » 23 » Shitload aan GTA V-domeinen geregistreerd?
16:54:32
Shitload aan GTA V-domeinen geregistreerd?
De aankondiging van een nieuwe Grand Theft Auto op de E3 lijkt steeds realistischer te worden, want er duiken steeds meer geruchten op. Dit begon allemaal onlangs toen bleek dat Rockstar Games allemaal nietszeggende domeinnamen had geregistreerd, wat direct aan een nieuwe GTA gelinkt werd, want dit deed Rockstar immers ook met de voorgaande delen.

Daarnaast dook de game opeens op, op een CV van een motion capture acteur, maar dat bleek een "typefout" te zijn. En natuurlijk geloven we dat... Daarnaast plaatste een stemacteur doodleuk op Twitter dat hij was gecast voor de hoofdrol en nu hebben we weer een enorme lijst aan geregistreerde domeinnamen.

Via het GTAForum is bekend geworden dat Rockstar Games de onderstaande lijst heeft vastgelegd en wat opvallend is, is de domeinnaam: californiahomesbyowner.com. Dat geeft dus aan dat de game zich hoogstwaarschijnlijk in Californië, en dus Los Angeles, gaat afspelen. Gaan we dan toch terug naar San Andreas?

Hoe dan ook kwam Rockstar Games niet naar voren als eigenaar zijnde van deze domeinnamen, maar deze domeinnamen vallen allemaal in hetzelfde blok aan IP adressen, waaronder ook grandtheftauto5.com valt en deze naam blijkt Rockstar Games wel in bezit te hebben.

Goed, het is allemaal nog even afwachten, maar de geruchten worden steeds hardnekkiger. Hieronder in ieder geval de lijst met de domeinen die gevonden zijn.

* babehardcore.com
* baitman.com
* bicyclecommuter.com
* boobstop.com
* californiahomesbyowner.com
* carolinabrokers.com
* cookinganything.com
* couchparty.com
* drcarlton.com
* edrugs.com
* famouszone.com
* f*ckyew.com
* getamexican.com
* indepthappraising.com
* justcanoe.com
* loadoffmymind.com
* pregnantandalone.com
* majorflava.com
* myrtlebeachattorney.com
* outrageouslife.com
* sexomy.com
* stacysmail.com
* thebetter.com
* themaniacs.com
* thetangible.com
* thewhitefox.com
* westernescapes.com
* whattheysay.com

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 377 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  JEDIDIAH    (23/Maa/2011 18:12:32)
AWESOME

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX