Main » 2009 » Oktober » 29 » Rockstar teast naar nieuwe GTA?
14:16:38
Rockstar teast naar nieuwe GTA?

De nieuwe uitbreiding voor GTA IV komt vandaag uit voor de Xbox 360 en de geruchten over GTA V beginnen alweer. Zal het volgende deel zich wederom in San Andreas afspelen?

In het boekje van Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City is een advertentie voor een film te vinden. Uiteraard is dit allemaal nep zoals we van de GTA-handleidingen gewend zijn, maar de naam die Rockstar aan deze film geeft is wel opvallend. De film heet namelijk "Liberty City: It's Over!" Daaronder is de tekst "Next Stop" te lezen, met daarnaast een klein plaatje wat lijkt op een berachtig landschap.

De enige GTA-game die bergen had, was natuurlijk San Andreas. Zal dit de terugkeer van die bekende staat betekenen voor Grand Theft Auto V? Rockstar houdt natuurlijk haar mond hierover, dus we zullen het moeten afwachten. Waarschijnlijk weten we hier pas meer over in maart. Helemaal onderaan staat namelijk nog 'Opens March Everywhere'. Of zou dit de maand van een mogelijke nieuwe GTA zijn? Het blijft speculeren, tot zover is het alleen nog maar afwachten.


 
381 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX