Main » 2010 » Maart » 28 » Robert Bowling praat over MW2 mappacks
15:30:39
Robert Bowling praat over MW2 mappacks
Het eerste DLC-pakket is nog niet eens uitgekomen en er wordt al weer gepraat over een volgende. Waar Call of Duty: Modern Warfare (1) slechts één mappack kreeg, zal volgens Robert Bowling, community manager van Infinity Ward, het tweede deel zeker twee of meer mappacks krijgen. Geen wonder ook natuurlijk gezien de inmense verkoopsuccessen die Modern Warfare 2 boekte. Bowling heeft ook meegekregen dat er veel negatief commentaar is op het hoge prijskaartje (€15,-) van de aankomende downloadable content voor Modern Warfare 2. Maar volgens hem krijg je echt waar voor je geld:


"Ik twijfel er niet over dat iedereen die deze mappack download waar voor zijn geld zal krijgen. Ze zullen het gevoel krijgen dat het hun investering dubbel en dwars waard was. Als je Modern Warfare 2 namelijk speelt, zoals ik en velen anderen elke avond wel eventjes doen, zal je met de DLC opnieuw (zoals je ook al had toen je MW2 voor het eerst speelde) echt een ongelofelijk groot nieuw gebied en gameplay krijgen om echt te verkennen en te ontdekken. Je kent het wel, nieuwe tactieken verzinnen en ze op een volledig nieuwe manier ervaren. Ongeacht de prijs zul je voelen dat het je geld dubbel en dwars waard was."

Eerder werd al door Robert Bowling op zijn Twitter aangegeven dat niet Infinity Ward maar Activision de partij is die de prijskaartjes aan de producten hangt.

De Modern Warfare 2: Stimulus mappack staat gepland voor een release op 30 april.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 417 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX