Main » 2010 » September » 14 » Red Faction: Armageddon uitgesteld, Saints Row 3 volgend jaar
21:21:52
Red Faction: Armageddon uitgesteld, Saints Row 3 volgend jaar
THQ heeft de wereld laten weten wanneer ze hun core games in het nieuwe financiële jaar gaan uitbrengen. Dat loopt vanaf april 2011 tot en met maart 2012 en in die periode kunnen wij een hoop aansprekende titels verwachten. Bijvoorbeeld Red Faction: Armageddon, waarvan THQ een hoop verwacht en de game dient te verschijnen in mei 2011.

Daarnaast laat de uitgever weten, dat er een nieuwe Siants Row in ontwikkeling is, maar dat deze nog even op zich zal laten wachten. Een nieuwe Saints Row staat namelijk gepland voor een release in de herfstmaanden van 2011. Saints Row 2 verscheen ik oktober 2008, dus we zetten de nodige centjes op een oktober release.
 
MX vs. ATV Alive dient te verschijnen in de lentemaanden van 2011 en THQ gaat ook nog Warhammer 40,000: Space Marine en een nieuwe WWE-titel uitbrengen. De twee laatstgenoemde games dienen net zoals de nieuwe Saints Row uitgebracht te worden in de herfstmaanden van 2011. Een nieuwe UFC-titel zal langer op zich laten wachten, want die verschijnt pas in de winter van 2012. THQ laat weten dat de releasemaanden nog gewijzigd kunnen worden.

 
343 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX