Main » 2010 » Mei » 6 » Red Dead Redemption krijgt gratis DLC
02:10:28
Red Dead Redemption krijgt gratis DLC
Voor de mensen die zich af vroegen of er downloadable content komt voor Red Dead Remption is het antwoord: Ja die komt. En het beste nieuws van alles is dat de eerste content volledig gratis zal zijn. De DLC zal ergens in juni verschijnen voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox360.
 
In de "Outlaws to the End Co-Op Mission Pack" zullen 6 co-op missies zitten om samen te spelen met je vrienden online. Je zult wel 2 tot 4 mensen nodig hebben om dit te kunnen spelen. 

Er zijn al details bekend gemaakt van 3 van de 6 missies: 

Walton's Gold:
 
Walton's gang is in het bezit van een mijnkamp wat vol zit met goud. Vecht door het kamp heen en probeer je mijnkarretje zo vol mogenlijk te krijgen met goud, want Walton's aanhangers hebben explosieven geplaatst die op ontploffen staan. 

The River:
 
Ga met een vlot naar beneden over de rivier en schakel alle kampen met vijanden uit die je op je weg naar beneden tegenkomt tot je bij Stronghold of Nosalida bent. Zodra je daar bent zul je moeten gaan vechten om de grote wapendepots in handen te krijgen. Je moet wel opassen voor de vlotten met gatling-guns. 

Ammunition:
 
Het Mexicaanse leger heeft de stad Tesoro Azul veroverd. Bestorm de poorten met zware kanonnen, gatling-gun's en sniper fire en vernietig de artillery plaatsen. 

Details over de andere 3 missies belooft RockstarGames binnenkort vrij te geven. Wat ze ook al bekend hebben gemaakt, is dat de andere 2 DLC pakketten ook beschikbaar zullen zijn voor beide consoles.

 
Categorie: Red Dead Redemption | 411 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX