Main » 2011 » Augustus » 4 » Quantic Dreams bezig aan Infraworld?
17:15:24
Quantic Dreams bezig aan Infraworld?
Vorig jaar verscheen Heavy Rain voor de PlayStation 3 van ontwikkelaar Quantic Dream. De studio is ook al druk bezig met twee nieuwe games, maar hier is nog niets over bekend. Toch zijn oude geruchten nu opnieuw opgelaaid waaruit we zouden kunnen opmaken dat een van de nieuwe projecten van David Cage wel eens Infraworld kan gaan heten.

In 2006 gaf Quantic Dream aan dat ze niet meer aan het werk waren aan Infraworld. De reden hiervan was dat uitgevers het concept niet interessant vonden. Toch lijkt het erop dat er nu wel weer aan gewerkt wordt want Sony heeft in mei 2011 de naam als trademark geregistreerd.

Eerder gingen de geruchten dat Quantic Dream hun nieuwe project, die ze exclusief maken voor de PlayStation 3, op de E3 zou onthullen en dat deze Fiv5 zou gaan heten. Dit is echter niet gebeurd, dus misschien dat de Gamescom deze maand meer duidelijkheid kan geven.
In Heavy Rain was ook al een easter egg te vinden van Infraworld. In onderstaande video is te zien hoe een poster van de game in het winkelcentrum van Heavy Rain hangt.
 

 
355 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX