Main » 2011 » Juni » 3 » PSN Welcome Back-programma nu beschikbaar
19:10:30
PSN Welcome Back-programma nu beschikbaar
Sony kondigde eerder aan dat ze met en compensatieprogramma zouden komen voor PSN-gebruikers die door de PSN outage niet online konden gamen. Hier kan je vanaf nu gebruik van maken.
 
Het programma is voor ieder PSN-account beschikbaar dat voor 21 april 2011 is aangemaakt. Voor PS3-gebruikers zijn nu de volgende games gratis te downloaden tot een maximum van twee games.

* Dead Nation
* inFAMOUS
* LittleBigPlanet
* Ratchet & Clank: Quest for Booty
* Wipeout HD + Fury

PSP-gebruikers kunnen uit de volgende lijst tevens twee games kiezen.
 
* LittleBigPlanet (PSP)
* ModNation Racers
* Pursuit Force
* Killzone Liberation
 
De games kan je downloaden door naar de PlayStation Store te gaan en vervolgens op de Welcome Back-banner te klikken. Klik vervolgens op de categorie 'Gratis PlayStation®3-games' en claim jouw twee games. Let op dat je eerst de actie moet aanschaffen door links van de vijf games op het Welcome Back-icoontje te klikken.
 
Natuurlijk blijft het niet bij de twee games die je kiest. Je kan namelijk ook nog 30 dagen gratis PlayStation Plus selecteren. Dit maakt het mogelijk voor je om games, thema's, avatars, downloadable content en nog veel meer gratis of met korting te downloaden. Let op dat je gratis games en DLC na 30 dagen weer kwijt bent, tenzij je dan je abonnement verlengt. De games of DLC die je met korting hebt gekocht blijf je wel houden en ook gratis of met korting gekochte avatars en thema's blijven van jou nadat de 30 dagen verlopen. Had je al een abonnement op PlayStation Plus, dan krijg je gratis 60 dagen extra lidmaatschap en binnenkort komen daar nog eens tien dagen bij.
 
Naast deze twee acties meldt Sony ook dat je veel gratis dingen kunt krijgen in PlayStation Home.
 
Heb je de gratis games aangeklikt, maar vind je ze nu niet meer terug? Gebruik dan de volgende methode.
 
Ga naar 'Accountmanagement' > Selecteer 'Transactiebeheer' > Klik op de 'Lijst van services' > Selecteer 'PlayStation®Network Promoties' en klik op 'Gratis PlayStation®3-games' om vervolgens je games te claimen.

 
613 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX