Main » 2011 » Mei » 13 » PSN weer online voor game-ontwikkelaars en testers
16:16:57
PSN weer online voor game-ontwikkelaars en testers
Sinds 20 april ligt het PlayStation Network eruit. Niemand kan meer online gamen, maar daar kwam vandaag verandering in.

Op het gameforum NeoGAF wordt gemeld dat het PlayStation Network weer deels online is voor game-ontwikkelaars. NeoGAF lid BY2K meldt dat "PSN online was op mijn werk, we konden co-op spelen." Bij welke ontwikkelaar deze gebruiker werkt en welke game hij speelde, wil hij niet bekend maken. Later op de dag meldde NeoGAF moderator Kagari dat hij van meerdere ontwikkelaars te horen heeft gekregen dat het netwerk inderdaad weer werkt.

Hier moet bij gezegd worden dat game-ontwikkelaars niet gebruik maken van hetzelfde netwerk als consumenten. Het online gaan van dit gedeelte van het netwerk is ondanks dat goed nieuws voor PlayStation 3-gamers die al meer dan drie weken niet online kunnen gamen. Ook het Twitter-account van PlayStationNL meldde gisteren dat er een selecte groep mensen zijn die het PSN nu testen.

Wanneer het totale netwerk weer actief zal worden, is niet bekend. Sony meldde enkele dagen geleden dat het nog "een paar dagen" zou duren. Welk gedeelte van het netwerk dan zal terugkeren weten we niet. Het Japanse bedrijf wil namelijk het PSN in fases terugbrengen, waardoor niet alle functies gelijk beschikbaar zullen worden.

 
669 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX