Main » 2010 » Juni » 8 » PSN morgen voor een flinke tijd niet beschikbaar
16:08:59
PSN morgen voor een flinke tijd niet beschikbaar
Eens in de zoveel tijd krijgt het PlayStation Network een grondige onderhoudsbeurt en morgen is het weer zover. Vanaf vijf uur 's middags zullen de PlayStation Store, Account Management en Account Registration niet meer online zijn. Het onderhoud duurt tot de volgende ochtend half zes. Door het onderhoud zal de PlayStation Store morgen al vroeg zijn update ontvangen, zodat mensen nog rustig producten kunnen kopen in de virtuele winkel.

Het is nog wel mogelijk om tijdens het onderhoud online te spelen, mits je ervoor zorgt dat je morgen voor het onderhoud een keer bent ingelogd (dan worden je PSN-gegevens namelijk opgeslagen in de cache). Wat Sony precies gaat doen tijdens het onderhoud is niet bekend. Wellicht een nieuwe firmware die ervoor zorgt dat 3D-technologie wordt ondersteund? Morgen verschijnen namelijk de eerste drie modellen van Sony's 3D-tv's, die ook 3D-gaming op de PlayStation 3 mogelijk maken. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat dit de enige reden is dat dit 12 uur duurt. 

 
De eerste 3D-games zullen dit jaar verschijnen, maar het lijkt er op dat niet veel mensen warm lopen voor deze feature. Analisten zeggen dat vooral de 3D-brillen als obstakels worden gezien. Ze verwachten ook dat 3D-gaming pas echt z'n succes zal kennen bij de volgende generatie consoles. De overgang van SD naar HD heeft immers ook een hele generatie geduurd.

 
389 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  SLAYER__NL__    (08/Jun/2010 16:49:03)
Cross game vioice chat ^^

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX